A TTM-BIO által forgalmazott LT Dán halliszt természetes halolajokban, aminosavakban, telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag alapanyag. Speciális eljárással készül, melynek során alacsony hőmérsékleten, gőzzel végzik a szárítást, így garantáltan nem roncsolódik a fehérje szerkezet és az értékes beltartalmi összetevők sem károsodnak.
72% fehérjetartalmú, magas biológiai értékű és kiválóan hasznosuló halliszt.
Beltartalmi adatok
Fehérje min. 72%
Hamu 10-18%
Nedvesség max. 10%
Zsír max. 12%
Antioxidáns 150 ppm
Só max. 4%
Kalcium 3,52%
Foszfor 2,39%
Magnézium 0,22%
Nátrium 0,73%
Kálium 1,3%
Vas 332 mg/kg
Mangán 15 mg/kg
Réz 5 mg/kg
Cink 106 mg/kg
Szelén 2,38 mg/kg
Aminosav beltartalom (szárazanyagban)
Lizin 6,60%
Szerin 3,55%
Metionin 2,60%
Hisztidin 2,06%
Cisztin 0,82%
Izoleucin 3,87%
Treonin 3,59%
Leucin 6,24%
Triptofán 0,93%
Fenilalanin 3,44%
Arginin 4,79%
Tirozin 2,90%
Glicin 4,36%
Valin 4,67%
Glutaminsav 10,62%
Alanin 4,84%
Aszparaginsav 7,68%
Prolin 3,46%
Értékelések
Még nincsenek értékelések.