1–12 termék, összesen 24 db

Horgász Dipek, Liquidek

A TTM-BIO Kft által kifejlesztett DIP-ek segítségével a horgászok saját fantáziájuk alapján egészíthetik ki vagy változtathatják meg a csalik jellegét, háttér ízét és optikai jellemzőit.

Használatukkal olyan különleges íz- és illatréteg alakítható ki, amelynek segítségével a leggyanakvóbb halak is könnyűszerrel kapásra ingerelhetőek.

A tervezésnél szem előtt tartottuk azt, hogy kellően sűrűek legyenek ezek a DIP-ek ahhoz, hogy a csali felületén jól meg tudjanak tapadni, ugyanakkor hosszan tartó hatást kifejtve ingereljék táplálkozásra uszonyos barátainkat.

Mindegyik elérhető csalizó bojlink mellé legyártottuk a színben és ízben is passzoló LIQUID-et, amit kiemelkedő töménység, magas minőség és egyedülálló fogósság jellemez.

A palettán fellelhetőek a fűszeres jellegű, a halas bázisú és az édes, gyümölcsös kivonatokat tartalmazó típusok, amiknek a segítségével könnyen érhetünk el rendkívüli eredmények, legyen szó akár természetes vízterületről, akár intenzív gazdálkodású horgásztóról.

A flakonok magukba zárják az értékes attraktorokat és természetes fehérje, valamint szénhidrát forrásokat, amik segítik a halak emésztését.