1–12 termék, összesen 94 db

Etető pelletek, csalizó pelletek

A tavi nevelés, intenzív rendszerekben történő tartás és céltudatos nagy hal horgászat esetén is célszerű a teljes értékű haltápok, pelletek alkalmazása, a gabona magvak mellett vagy helyett. A TTM-BIO által gyártott és forgalmazott pelletek kiemelkedő növekedést és takarmányhasznosulást tesznek lehetővé. Mivel magas a fehérje és energia tartalmuk, ezért a napi adagjuk is jóval kevesebb a gabonás etetéshez viszonyítva.

Az összetevőket gyártás során a lehető legfinomabb szemcsézetűre őröljük le. Ezzel javítható az emészthetőség, növelhető a táp eltarthatósága és vízállósága is. Az ásványi anyag premixet még az őrlés előtt keverjük bele, a vitamin premixet pedig az őrlés után, a keverés különböző fázisaiban, hogy a lehető legjobb eredményt kaphassuk és a halak számára is a legkomplexebb tápot alakíthassuk ki.

Ezen típusú haltápunk alkalmas horgászati hasznosításra, szoktató etetés kialakítására, megnedvesítve kosárba töltésre, továbbá koi pontyok, aranyhalak és egyéb növényevő díszhalak etetésére is kerti tavi körülmények között.

Az általunk kínált extrudált táp kifejezetten halastavi nevelésére lett kifejlesztve. Tartalmazza mindazokat a fehérjéket, növényi és állati eredetű összetevőket, vitaminokat, ásványi anyag kiegészítőket és energiaforrásokat, amelyek a halak számára könnyen emészthetőek és jól hasznosuló táplálékot biztosítanak.