Mind a(z) 10 találat megjelenítése

Haltakarmányok halgazdaságoknak

A mai világban rengeteg cég gyárt, számtalan típusú csalogató és etetőanyagot, azonban a takarmányvonal hazánkban még kevésbé lefedett, így működésünk és a minőségi termelésre irányuló szisztémánk bizonyos fokig unikális mondható.

A tájékozódás a már piacon lévő termékek között sokszor nem is egyszerű feladat és kiválasztani a legmegfelelőbbet pedig komoly kihívást jelent.

Az általunk gyártott csalik és etetőanyagok mindegyike úgy lett kialakítva és beltartalmilag optimalizálva, hogy a hosszútávon fenntartható hal- és vízgazdálkodást segítse, a halak egészségi állapotát ne veszélyeztethesse, ugyanakkor a benne található attraktorok és természetes fehérje, valamint szénhidrát források segítsék a halak emésztését és javítsák immunrendszerüket, miközben az értékes összetevők hosszan tartó hatást kifejtve ingerlik táplálkozásra uszonyos barátainkat.

Takarmányok terén is van lehetőség előre kifejlesztett és beltartalmilag optimalizált pelletek rendelésére, amit rövid határidővel, kimagasló minőségben, kedvező áron tudunk szállítani a későbbiekben egyeztetett, akár kis tételű rendelés esetén is.

Amennyiben egyedi elképzelése van valakinek arról, hogy milyen takarmányt szeretne használni, de nincs lehetősége, tudása, ideje, helye elkészíteni, esetleg még tapasztalatot gyűjtene vagy tanácsot szeretne kérni, akkor választhatja a szolgáltatásunkat.

A haltest szárazanyag tartalmának kb. 70%-át adják a fehérjék, ezért ezek a haltápok legfontosabb vegyületei. A nyersfehérje-tartalom a haltáp minőségét általánosan jellemző tulajdonság.

Általában a halak növekedése egyenesen arányos a táp fehérjetartalmával, legalábbis a 20-40 %-os sávban. A fehérjetartalom optimális szintje függ a fajtól, az életkortól, a vízhőmérséklettől, a napi adag nagyságától, az etetési gyakoriságtól, a fehérje minőségétől, vagyis az aminosav összetételétől.

Az általunk gyártott extrudált és süllyedő tápoknál az emészthető és a metabolizálható energia kedvező aránya kiváló növekedést tesz lehetővé, nagy mennyiségű zsír felhalmozódását mellőzve.