1–12 termék, összesen 112 db

Bojlik, bojli alapanyagok

A TTM-BIO palettáján a különböző típusú bojlik számítanak kiemelkedő sikertermékeknek!

A bennük található rengeteg fűszer és aroma illatát a céltudatos nagy pontyhorgászok fogják tudni leginkább kiaknázni. Egész évben eredményesen használhatóak, még a leghidegebb vízhőmérsékleteknél is, ugyanis dermedésre hajlamos olaj tartalmuk minimálisnak mondható.

Bojli kategóriában gyártunk és forgalmazunk süllyedő és pop-up változatú termékeket, melyek között megtalálhatóak a főzött és az oldódó verziók. Kiszerelésüket tekintve megkülönböztetünk kimondottan csalizó bojlikat, etető bojlikat és prémium kategóriás verseny szintű csalikat.

Minden bojlink úgy lett kialakítva és beltartalmilag optimalizálva, hogy a hosszútávon fenntartható hal- és vízgazdálkodást segítse, a halak egészségi állapotát ne veszélyeztethesse, ugyanakkor a benne található folyékony összetevők és természetes fehérje, valamint szénhidrát források segítsék a halak emésztését és javítsák immunrendszerüket, miközben az értékes összetevők hosszan tartó hatást kifejtve ingerlik táplálkozásra uszonyos barátainkat.

Az alapkeverék növényi fehérjében, hal és húslisztben gazdag mix, melyet apró szemű magok és speciális attraktorok tesznek ellenálhatatlanná minden időjárási körülmény között.